Online ticketing
made easy.

All-in-one oplossing voor eenvoudige, gepersonaliseerde
ticketverkoop met persoonlijke ondersteuning

Maak en beheer je evenementen

Maak een peroonlijk account: vul je gegevens in, bevestig je email en ga direct aan de slag met het creëren van evenementen.

  1. Vul de gegevens over jouw evenement in
  2. Bij het maken van je evenement kies je een unieke naam, voeg je een beschrijving en kies je een datum.

  3. Kies de stijl van je ticketshop
  4. Voeg een omslagfoto voor je evenement toe, zodat je bezoekers meteen je ticketshop herkennen.

  5. Voeg een onbeperkt aantal verschillende soorten tickets toe
  6. Je kan makkelijk een onbeperkt aantal verschillende soorten tickets toevoegen aan je ticketshop. Van Early Bird tot REGULAR of VIP. Daarnaast is het ook mogelijk om vouchers zoals bvb. drankbonnen of parkeerkaarten toe te voegen.

Ontvang veilig online betalingen

Zodra je ticketshop klaar is deel je de link via al je kanalen, zo kunnen je bezoekers starten met het kopen van tickets. De betalingen worden verwerkt door één van de grootste en betrouwbaarste betaalproviders van Nederland. Je bent dus zeker van je geld. Online kun je alles real-time volgen, dan weet je waar je aan toe bent. Met een ruim aanbod aan betaalmethodes biedt je voor elke klant een optie.

E-tickets via e-mail

Je bezoekers ontvangen de tickets automatisch en direct na de betaling per e-mail. Geen fysieke kaartjes en verkooppunten meer nodig. Dat scheelt een hoop werk!
Op de tickets staat een unieke QR-code, elk ticket is daarmee dus ook uniek. De QR-code van het ticket kan ook vanaf een scherm van een smartphone worden gescand. Super handig!
Behalve de tickets ontvangt de koper ook een betaalbevestiging.

Gebruik onze professionele scanners of download onze gratis app

Met onze gratis app voor iOS of Android scan je tickets of vouchers op elke plaats waar je wat wil valideren. Indien iemand zijn of haar ticket vergeten is, zoek je deze bestelling snel op in de app.

Onze professionele handscanners zijn voorzien van een laserscanner, zo scan je de tickets nog vlotter in alle omstandigheden. Daarnaast heb je het voordeel dat deze scanners aan de inkom blijven, zodat je tussen veschillende shiften niet moet wisselen van gsm of opnieuw moet inloggen.

De uitbetaling

De uitbetaling wordt uitgevoerd de eerste werkdag nadat het evenement is afgelopen en je deze bij ons in het systeem hebt afgesloten. Bij grote evenementen kunnen we in overleg tussentijds een deel uitbetalen, zodat jij ook aan je betalingsverplichtingen kan voldoen.
Je ontvangt van ons een factuur en verkoopbalans, zo heb je een duidelijk overzicht van je inkomsten en kosten. En natuurlijk berekenen we geen kosten voor de uitbetaling!