Powered by Your-Tickets

Omslagfoto

Fer-O bbq workshop

Start: 7 okt. 2023 13:00
Einde: 7 okt. 2023 17:00

De Messe

Meer info?

€ 0,00

*Excl. servicekosten

workshop

€ 99,00

€ 99,00

€ 0,00

*Incl. servicekosten

Ontdek de kunst van het barbecueën op een ander niveau bij de FER-O BBQ Workshop! Sfeer en gezelligheid staan hier centraal. Ben je iemand die van lekker eten houdt of ben je eerder een enthousiaste hobbykok? Dan is deze workshop iets voor jou!

Wat kan je verwachten?

-	Een korte introductie tot de FER-O: je leert meer over de werking, het ontwerp en de mogelijkheden. Ook worden er handige tips and trics gedeeld. 

-	Vervolgens steken we de handen uit de mouwen en gaan we zelf aan de slag met de FER-O. We bereiden 7 heerlijke hapjes en nemen je mee op culinaire ontdekkingsreis. Bij elk hapje zorgen we samen met Brouwerij Broers voor een perfect bijpassend bier om de smaakpapillen te prikkelen.

-	Na al het harde werk is het tijd om te proeven en te genieten. Neem plaats aan een gezellige tafel en deel je ervaringen. Dit is het moment om vragen te stellen, nieuwe ideeën op te doen en te genieten van heerlijk eten en drinken in goed gezelschap.

Voor slechts €99 geniet je van een namiddag vol plezier, smaak en gezelligheid. Mis deze unieke kans niet en reserveer nu je plekje voor de FER-O BBQ Workshop! Opgelet! Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar!

Powered by Your-Tickets